fbpx

Ik weet niet hoe jullie je voelen; persoonlijk ervaar ik een gevoel van vermoeidheid, maar heb tegelijkertijd energie om de wereld te omhelzen.

Het is een jaar geweest dat van iedereen een behoorlijke dosis aanpassingsvermogen heeft gevergd. Waar we in het voorjaar de wind flink in de zeilen hadden en op het punt stonden in de sportschool te investeren op diverse vlakken, kwam in maart opeens een sluiting. In mei hebben we hard en inventief gewerkt door onder anderen een grote tent te bouwen waar we, wel toegestane, buitensport activiteiten op konden zetten. Wat we eerst niet voor mogelijk hielden was nu wel mogelijk: Buiten dans- & judolessen, walking bootcamps, fit-runs, spinning in het steegje, yoga op het gras. We kunnen het zo gek niet bedenken of we hebben het gedaan.

Toen er eenmaal weer binnen mocht worden gesport, hebben we gezien dat jullie als klant, van jong tot oud, superveel discipline hadden om veilig te sporten. Zodoende hebben we gelukkig gedurende de zomer- en herfstmaanden kunnen sporten in het sportcentrum. Daar waar nodig hebben we lessen aangepast, met kleinere groepen in de zalen, reserveren, koffie to go, spatschermen, schoonmaakdoekjes en zo zijn er nog tal van voorzorgsmaatregelen die we samen met jullie hebben uitgevoerd om te kunnen blijven bewegen. Wij beseffen als geen ander dat bewegen geen medicijn is tegen het coronavirus, maar wel een middel om ons immuunsysteem op peil te houden door de voordelen die het sporten binnen een sociale context ons biedt. Hierdoor worden we met elkaar weerbaarder, zowel fysiek als mentaal.

Warm gevoel…

Vanuit jullie hebben wij de afgelopen maanden veel begrip en warmte gekregen. Ook nu we wéér gesloten zijn, voelen de reacties hartverwarmend en geven ze ons ontzettend veel positieve energie om te blijven werken aan mogelijkheden om iedereen in beweging te houden.

Hierna vindt u een overzicht van alle zaken die nog wél kunnen. Hier ziet u eerst een programma voor in de kerstvakantie. In het nieuwe jaar gaan we deze daar waar mogelijk aanpassen.

Ik heb de wens dat iedereen ondanks de maatregelen en wellicht in meer of minder prettige persoonlijke omstandigheden, tóch een aantal fijne feestdagen tegemoet gaat.

Met vriendelijke groet,

Namens het hele team van Dijkmansport,
Martijn Dijkman